SNS Shop Ticket / Destek Modülü
WhatsApp
Yükleniyor...

SNS Shop Ticket / Destek Modülü

Yazılarımız ve Makalelerimiz.

Anasayfa Kurumsal Blog SNS Shop Ticket / Destek Modülü
16 Aralık 2020, 12:14 0 Yorum 343 Okuma

Opsiyonel olarak sunulan "SNS Shop Ticket Modülü" ile departman destekli bir ticket sistemi oluşturabilir, her biri için bir veya birden fazla yönetici atayabilirsiniz. Her bir destek, sadece ilgili departman yöneticisi tarafından okunabilir ve yanıtlanabilir.

 

Mod Kurulum sonrasında;

1. Ticket > Ticket Ayarları panelinden, Ticket kullanımını aktif edin, ve kendi kullanımıza uygun ayarları girin.
2. Ticket > Ticket Durumları paneline varsayılan olarak 3 durum gelir. Dilerseniz bu paneli kişiselleştirebilir, durum sayısını arttırabilir / azaltabilir ve ilgili durumlarda farklı bir e-posta şablonu gönderilmesini sağlayabilirsiniz.
3. Ticket > Ticket Kategorileri panelinden, dilediğiniz kategorileri ve bu kategorilere ait yöneticileri seçin. Her bir kategoride bir ana yönetici ve birden fazla diğer yöneticiler seçimi yapılabilir.
4. İçerik > İçerik Sayfaları kısmından başlık ve yönlendir kısımlarını doldurarak menü'de Destek Talebi oluştur gibi bir başlık eklenebilir. Bunun için İçerik > İçerik Sayfaları kısmından Yeni Ekle tuşu ile bir sayfa ekleyelim. Başlık kısmına "Destek Talebi Oluştur" yazalım, yönlendir kısmına da /ac/ticket yazalım ve Menu X'de göster checkbox'ı işaretleyelim.

Artık üyeler, sitede www.domainadiniz.com/ac/ticket üzerinden destek talebi oluşturabilir.

 

Okuyucu Yorumları

0 Yorum