Trendyol'da Ciro Artırmanın 4 Yolu
WhatsApp
Yükleniyor...

Trendyol'da Ciro Artırmanın 4 Yolu

Yazılarımız ve Makalelerimiz.

Anasayfa Kurumsal Blog Trendyol'da Ciro Artırmanın 4 Yolu
24 Şubat 2021, 15:23 0 Yorum 2049 Okuma

Yüksek Cirolar ile Trendyoldan Satış Yapmak İçin 4 Detay

Aylık 30 Milyondan fazla tekil ziyaretçi sayısına sahip olan Trendyol entegrasyonu ile Trendyol'dan satış yapma ile ilgili püf noktaları aktaracağız. Pazaryeri entegrasyonu ile bilinen SNSShop'un Trendyol'dan ürün satmak ile ilgili olarak vermiş olduğu bu tavsiyeleri uygularsanız bu önemli e-ticaret platformundaki diğer satıcılardan bir adım öne çıkarak satışlarınızı artırmayı başarabilirsiniz...

Trendyol'dan Satış Yapma ile İlgili Püf Noktalar

 

1- Ürün Başlıklarını SEO Uyumlu Bir Şekilde Düzenleyin

 

Eğer siz de Trendyol'da nasıl satış yapabilirim diye düşünüyorsanız, aylık 30 milyondan fazla tekil ziyaretçisinin çok büyük bir kısmını Google'dan alan Trendyol'da ürünlerinizin diğer rakiplerinizin ürünlerinin üzerinde yer alabilmesi için SEO uyumlu başlıklar ayarlamalısınız. Mesela Samsung a30 almak isteyen birisi ''a30' ''Samsung A30'' ''Samsung a30 Cep Telefonu'' gibi arama başlıkları ile Google'da bir arama gerçekleştirir. Ürününüz ile alakalı olarak en çok aranan kelimelerle alakalı başlıklar oluşturur iseniz daha çok trafiği ürünlerinize çekmeyi başarırsınız.
 

2- Ürün Açıklaması Özgün ve SEO Uyumlu Olmalıdır

 

Yüksek cirolar ile Trendyol'dan satış yapma ile ilgili olarak verebileceğimiz ikinci önemli tavsiye de ürün açıklamasının özgün ve SEO uyumlu bir şekilde yazılmasıdır. Bu önemli platformda başarıyı yakalayamamış satıcıların yapmış olduğu en önemli hataların başında kopyala yapıştır mantığı ile diğer satıcılardan farklı olmayan ürün açıklamaları girmeleridir. Google'da üst sıralarda ürününüzün çıkmasını istiyorsanız mutlaka uzun, daha önce başka bir yerde yazılmamış ve SEO uyumlu açıklamalar girmelisiniz.
 

3-Yeterli ve Özgün Görseller Kullanın

 

Trendyol'dan ürün satmak isteyenlerin üçüncü dikkat etmesi gerekenler arasında yeterli ve özgün görseller kullanmaları gelmektedir. Ürününüz ile alakalı olarak imkânınız varsa profesyonel fotoğrafları kendiniz çekmelisiniz. Ayrıca ürün oluşturma kısmında yer alan ürün fotoğrafları kısmına ürününüzün her açıdan gözükebilecek fotoğraflarını yayınlamalısınız.
 

4-Doğru Fiyatlama ile İlan Oluşturun

 

Günümüzde tüketiciler artık çok bilinçlendi. İstemiş oldukları ürünlerin piyasada ne kadar fiyata satın alınabileceğini çok iyi biliyorlar. Buna dikkat ederek satmak istediğiniz ürünün pazarda ne kadarlık bir fiyattan satıldığına dikkat ederek fiyat belirlemelisiniz. En makul fiyatlamayı belirlemek için ise mutlaka toptancınızdan ürünü uygun fiyatlardan tedarik etmeniz gerektiğini unutmamalısınız.

Okuyucu Yorumları

0 Yorum